Koirahieronta 

Päätä särkee, lihaksia pistää, olo on kankea ja pinna on kireällä. Kaikki me koemme joskus lihasjumeja ja tiedämme kuinka inhottavilta ne tuntuvat. Yhtä lailla myös nelijalkaisilla ystävillämme on lihakset jotka jumiutuvat, ja ne voivat oirehtia samoin tavoin kuin meillä ihmisillä. 

Harmittavan usein törmään uskomuksiin ettei koira tarvitsisi hierontaa, koska "se on vain koira". Hierontaa ei kuitenkaan kannata väheksyä, sillä hieronnalla on paljon fysiologisia vaikutuksia.

Hieronta avaa kireitä lihaskalvoja ja tekee lihaksista elastisemmat ja joustavammat. Hieronta vilkastuttaa aineenvaihduntaa ja saa kuona-aineet liikkeelle. Hierontaa voidaan käyttää myös vammoista toipumisen jälkihoitona.

Hyvin ja säännöllisesti huolletut lihakset toimivat liikkeessä paremmin, ja tällöin myös tapaturmariski on pienenee. Hieronnalla voidaan joko kiihdyttää aineenvaihduntaa (esimerkiksi ennen agilitykisoja) tai rentouttaa (esimerkiksi kisojen jälkeen tai vaikka ihan vain helpottamaan kotikoiran stressiä) 🐶


Huomioimme hieronnassa jokaisen koiran omana yksilönään ja pyrimme tekemään hieronnasta mahdollisimman rentouttavan ja mukavan kokemuksen jokaiselle karvakaverille.

Hieronnat toteutetaan kotikäynteinä pääasiassa Joensuun alueella, mutta Roki Käsitöiden yrittäjä Kitte käy hieromassa myös Kuopiossa ja Kainuun alueella n. kerran kuukaudessa.

Voit varata ajan laittamalla viestiä Instagramissa, Facebookissa, sähköpostitse tai täyttämällä Yhteystiedot -sivulla olevan lomakkeen.


24.10.2022 alkaen hierontojen hinnat ovat seuraavat:
 

Joensuu 55€

Kuopio 55€

Kajaani 55€


Tutustumiskäynti 25€


Muut sijainnit sopimuksen mukaan!

Roki Käsityöt tekee uniikkeja tuotteita lemmikeille. Osta omasi ja tue samalla suomalaista yrittäyyttä.

Yhteystiedot 
 
Luotu Webnodella
Luo kotisivut ilmaiseksi! Tämä verkkosivu on luotu Webnodella. Luo oma verkkosivusi ilmaiseksi tänään! Aloita